Despre noi

AGENTIA REAL TURISM A FOST FONDATA IN MAI 1997.

REAL TURISM ESTE UNA DINTRE CELE MAI ACTIVE AGENTII DE PE PIATA ROMANEASCA.DATORITA SPECIALIZARII SI EXPERIENTEI DOBANDITE IN CEI 21 DE ANI DE ACTIVITATE , ECHIPA POATE TRATA CU PROFESIONALISM TOATE SOLICITARILE CLIENTILOR SAI.

ASIGURA BILETE DE AVION PE CURSE INTERNE SI INTERNATIONALE, PRECUM SI BILETE DE AUTOCAR PE CURSE EXTERNE, OFERIND CELE MAI AVANTAJOASE RUTE.

OFERA VACANTE SI EXCURSII INDIVIDUALE SAU GRUP, IN FUNCTIE DE PREFERINTE, CATRE DESTINATII CA : EGIPT, DUBAI, SPANIA, TURCIA, GRECIA, ITALIA, THAILANDA, CHINA, JAPONIA, AFRICA DE SUD, GERMANIA, ANGLIA, FRANTA, STATELE UNITE ALE AMERICII.

ACOPERA REGIUNI CA MARAMURES, BUCOVINA, TRANSILVANIA, DELTA DUNARII DAR SI ZONE CA :

-              LITORALUL ROMANESC

-              STATIUNI BALNEOCLIMATERICE

-              STATIUNI MONTANE

OFERA SERVICII COMPLETE IN DOMENIUL ORGANIZARII DE CONGRESE NATIONALE SI INTERNATIONALE, SIMPOZIOANE, CONVENTII, SEMINARII, CURSURI DE INSTRUIRE SI WORKSHOP-URI IN BUGETE FLEXILBILE, PERSONALIZATE ADECVATE CARACTERULUI SI NIVELULUI DE CALITATE CONVENIT CU FIECARE CLIENT IN PARTE.

ACEST TIP DE SERVICII SE ADRESEAZA FIRMELOR DIN DIVERSE DOMENII PRECUM CEL MEDICAL, JURIDIC, EDUCATIE, ETC, CARE ORGANIZEAZA PERIODIC REUNIUNI CU CARACTER STIINTIFIC SAU INFORMATIV, PRECUM SI A FIRMELOR PRIVATE CARE DORESC SA-SI ORGANIZEZE PROPRIILE PREZENTARI, WORKSHOP-URI, ETC